Belépés
Keresés
Hírlevél
Banki fizetési szolgáltató:
CIB Bank Zrt.
Banki fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.
Elfogadott kártyatípusok
Elfogadott kártyatípusok

Kiállítás ajánló


 

Sándorfi István a MODEM-ben

2007. április 12. – 2007. június 3.
A kiállítás helye: MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ, Debrecen, Baltazár Dezső tér 1.
A kiállítás látható: 2007. április 12. - június 3-ig.
Nyitva tartás: hétfő kivételével minden nap 10-től 18 óráig, csütörtökönként 16-tól 24 óráig.

 


A Franciaországban élő világhírű festőművész, Sándorfi István első magyarországi életmű kiállítására "A test színeváltozása" címmel kerül sor a tavaly ősszel megnyílt debreceni modern kortárs művészeti központban, a MODEM-ben. A kiállításon Sándorfi mintegy 70 képe látható, melyek az USA-ból, Olaszországból, Franciaroszágból és Magyarországról érkeztek.

A Franciaországban és az Amerikai Egyesült Államokban a legnépszerűbb kortárs festőművészek közé tartozó Sándorfi István közel 70 alkotását mutatja be Debrecenben a MODEM április 13-tól június 3-ig. Ez az első alkalom, amikor Magyarországon a világhírű alkotó egész eddigi életművét kiállítják. Különleges az is, hogy nemcsak magyar, de amerikai, francia és olasz magángyűjtemények is kölcsönadták a nagyközönség számára nem hozzáférhető, féltve őrzött képeiket. Az alkotásokat így, együtt még sehol sem láthatta a közönség.

( http://artnet.hu )

Minden jog fenntartva! Fortunatus Kft 2006.  |  Art-Area Kortárs Művészeti Galéria  |  www.art-area.hu  |  Adatkezelési azonosító: 01496-0001 | PHP: onereason.eu