Belépés
Keresés
Hírlevél
Banki fizetési szolgáltató:
CIB Bank Zrt.
Banki fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.
Elfogadott kártyatípusok
Elfogadott kártyatípusok

Kiállítás ajánló


 

Csáki István kiállítása a Bank Centerben

2010. október 4. – 2010. október 31.
Bank Center, a Caffe Centroban (Budapest, Szabadság tér 7.)

 


Csáki István rajzainak ihletettségét a misztikus hangulatú erdélyi hegyek adják, a téli táj, a maga belső lüktetésével és nyugalmával. Ezt az időtlen pillanatot örökíti meg szénrajzaiban és grafikáiban. A sorozat címe (Fehér, benn) megegyezik annak a versnek a címével, amit Csáki barátja, Ármos Lóránd kifejezetten a képekhez írt. A szerző Apám a Holdig című verseskötete a kávéházban megtekinthető.

Csáki István Csíkszeredán született 1978-ban. Itt ismerkedett meg a rajzművészet alapjaival a Nagy István Művészeti Líceumban. Ezt követően a Temesvári Képzőművészeti Egyetemen, majd a mesterképző grafika szakán képezte magát.

1999-ben ösztöndíjat nyert a Magyar Képzőművészeti Egyetem grafika szakára, majd ugyanebben az évben elnyerte a "Híd" című rajzpályázat fődíját Nagykanizsán, az első Országos Papírművészeti Kiállítás - Kaposvár Megyei Jogú Város díját, majd 2000-ben a "Barcsay" díjat Szentendrén. Középiskolás kora óta számos hazai és nemzetközi kiállításon vett részt. 2005-óta tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének.

Minden jog fenntartva! Fortunatus Kft 2006.  |  Art-Area Kortárs Művészeti Galéria  |  www.art-area.hu  |  Adatkezelési azonosító: 01496-0001 | PHP: onereason.eu