Belépés
Keresés
Hírlevél
Banki fizetési szolgáltató:
CIB Bank Zrt.
Banki fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.
Elfogadott kártyatípusok
Elfogadott kártyatípusok

Üdvözöljük az Art-Area kortárs képzőművészeti galéria honlapján!

Az Art-Area.hu Online Kortárs Képzőművészeti Galéria célja, hogy betekintést adjon a magyar képzőművészetben jelen levő alkotók világába, illetve megkönnyítse az érdeklődő és az alkotás egymásra találását. Ennek keretében látogatóink kortárs magyar képzőművészek alkotásait böngészhetik, vásárolhatják meg vagy akár bérelhetik ki egy-egy alkalomra. Reményeink szerint a magyar kortárs művészet főbb irányzataiból folyamatosan bővülő kínálatot tudunk látogatóink részére biztosítani. Művészeink között találhatók festőművészek, grafikusok, illetve várjuk további művészeti műfajokból művészek jelentkezését.

A virtuális galériánknak köszönhetően az érdeklődők megtekinthetik a művész által fontosnak talált műalkotásokat, illetve tájékozódhatnak az éppen aktuális kiállításokról.
Ezekkel párhuzamosan - többek között - kiállítások szervezését is vállaljuk, továbbá képzőművészeti témájú pályázatokról és eseményekről is folyamatosan hírt adunk.

Kellemes nézelődést kíván az Art-area.hu Kortárs Képzőművészeti Galéria csapata!


A hónap művésze

Nincs elérhető információ

További információ

Akciós ajánlatunk

Milyen kedvezményt szeretnél?
Unod már a kuponokat? Eleged van a pont- és matricagyűjtő akciókból? Kedvezménynek álcázott LIKE-vadász bejegyzések mindenhol? TE mit szeretnél?
További információ

deutchenglishmagyar
hírek, események

Modigliani-kiállítás

A Magyar Nemzeti Galériában június végétől október elejéig látható Modigliani-kiállítás, mely az olasz festőűvész első bemutatója Magyarországon.

További információ

Bálna az idősíkban

Időalap - Timebase címmel nyílt, többszöri tárlatvezetéssel is elérhető kiállítás a budapesti Bálnában.

További információ

Minden jog fenntartva! Fortunatus Kft 2006.  |  Art-Area Kortárs Művészeti Galéria  |  www.art-area.hu  |  Adatkezelési azonosító: 01496-0001 | PHP: onereason.eu